Kategori

Velg en kategori fra listen, og velg deretter en formateringsstil i Format-boksen.

Format

Velg hvordan du vil ha innholdet i de valgte som skal vises. Koden for det valgte alternativet vises i boksen Format kode.

Listebokser med valutakategorier

Velg en valuta, og rull deretter til toppen av Format-listen for å se formateringsalternativene for valutaen.

note

Formatkoden til valutaer er på formen [$xxx-nnn], hvor xxx er valutasymbolet og nnn landkoden. Spesielle banksymboler, som EUR (for Euro), krever ikke landkode. Valutaformatet er ikke avhengig av språket som er angitt i Språk-boksen.

Språk

Språkinnstillingen sikrer at dato- og valutaformater bevares, selv når dokumentet blir åpnet i et operativsystem som bruker en annen språkinnstilling som standard.

Innstillinger

Angi innstillingene for det valgte formatet.

Antall desimaler

Skriv inn antall desimaler du vil vise.

Nevnerplasser

Med brøkformat angir du antall plasser for nevneren du vil vise.

Innledende nuller

Skriv inn maksimalt antall nuller som skal vises foran desimaltegnet.

Negative tall røde

Endrer skriftfargen på negative tall til rødt.

Tusenskiller

Inserts a separator between thousands. The type of separator that is used depends on your locale settings.

Teknisk notasjon

Med vitenskapelig format sikrer Teknisk notasjon at eksponenten er et multiplum av 3.

Formatkode

Viser tallformatkoden for det valgte formatet. Du kan også angi et tilpasset format. Følgende alternativer er kun tilgjengelige for brukerdefinerte tallformater.

Legg til

Legger tallformatkoden du skrev inn i den brukerdefinerte kategorien.

Rediger merknad

Legger til en kommentar til det valgte tallformatet.

Slett

Sletter det valgte tallformatet. Endringene trer i kraft etter at du starter LibreOffice på nytt.

Navnelinje

Skriv inn en kommentar for det valgte tallformatet, og klikk deretter utenfor denne boksen.

Forhåndsvis felt

Viser en forhåndsvisning av det gjeldende valget.