Fargelinje

Vis eller skjul Farge-linjen. For å endre eller endre fargetabellen som vises, velg Format - Område, og klikk deretter på Farger-fanen.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Vis – fargelinje.

For å endre fyllfargen til et objekt i gjeldende fil, velg objektet og klikk deretter på en farge. For å endre linjefargen til det valgte objektet, høyreklikk på en farge. For å endre fargen på tekst i et tekstobjekt, dobbeltklikk på tekstobjektet, velg teksten og klikk deretter på en farge.

Du kan også dra en farge fra Farge-linjen og slippe den på et tegneobjekt på lysbildet for å endre fyllfargen.

tip

For å løsne Farge-linjen, klikk på et grått område på verktøylinjen og dra. For å feste Farge på nytt, dobbeltklikk på et grått område av fargelinjen mens du trykker -tastene.