Liste

Godta eller avvis enkeltendringer.

For å bruke denne funksjonen …

Velg kategorien Rediger - Spor endringer - Administrer - Liste.

Velg Verktøy - Autokorrektur - Bruk og rediger endringer. Dialogboksen Autokorrektur vises.
Klikk på Rediger endringer-knappen og naviger til fanen Liste.

Liste fanen viser alle endringene som ble registrert i gjeldende dokument. Hvis du vil filtrere denne listen, klikk på Filter -fanen og velg deretter filterkriteriene .

Valgfelt

Lister opp endringene som ble registrert i dokumentet. Når du velger en oppføring i listen, utheves endringen i dokumentet. For å sortere listen, klikk på en kolonneoverskrift. Hold nede mens du klikker for å velge flere oppføringer i listen.

tip

For å redigere kommentaren for en oppføring i listen, høyreklikk på oppføringen og velg Rediger - Kommentar.

Etter at du har godtatt eller avvist en endring, vil oppføringene i listen bli sortert på nytt etter «godtatt»- eller «avvist»-status.

Handling

Lister opp endringene som ble gjort i dokumentet.

Forfatter

Lister opp brukeren som gjorde endringen.

Dato

Lister opp datoen og klokkeslettet da endringen ble gjort.

Merknad

Lister opp kommentarene som er knyttet til endringen.

Godta

Godtar den valgte endringen og fjerner uthevingen fra endringen i dokumentet.

Avvis

Avviser den valgte endringen og fjerner uthevingen fra endringen i dokumentet.

Godta alle

Aksepterer alle endringer og fjerner markering av den.

Avvis alle

Avvis alle endringer og fjerner markeringene av den.

Det er flere kommandoer i sprettoppmenyen til listen:

Rediger merknad

Rediger kommentaren for den valgte endringen.

Sorter

Sorterer listen etter kolonneoverskriftene.

Handling

Sorterer listen etter type endring.

Forfatter

Sorterer listen etter forfatter.

Dato

Sorterer listen etter dato og klokkeslett.

Merknad

Sorterer listen i henhold til kommentarene som er vedlagt endringene.

Dokumentposisjon

Sorterer listen i synkende rekkefølge i henhold til plasseringen til endringene i dokumentet. Dette er standard sorteringsmetode.