Medie

Velg stÞrrelsen pÄ visittkortet. Du kan velge mellom ulike forhÄndsvalgte formater, eller angi et eget format pÄ fanen Format.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Fil → Ny → Visittkort → Medium

Format

Velg et stĂžrrelsesformat for visittkortet.

Sammenhengende

>Skriv ut visittkortene pÄ sammenhengende papir.

Ark

Skriv ut visittkortene pÄ enkeltark.

Merke

Velg hvilket papir du vil bruke. Alle papirtyper har egne stĂžrrelseformater.

Type

Velg hvilket stÞrrelsesformat du vil bruke. Hvilke formater som er tilgjengelig kommer an pÄ hvilket papir du valgte i Merke-lista. Hvis du vil bruke et selvvalgt format, velg [Bruker] og deretter fanen Format for Ä angi et format.

Info

Papirtypen og dimensjonene pÄ visittkortet blir vist nederst i Format-omrÄdet.