Etiketter

Angi etiketteksten og papirstĂžrrelsen.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Choose File - New - Labels - Labels tab.

Inskripsjon

Skriv eller sett inn teksten som du vil ha pÄ etikettene.

Etikettekst

Skriv inn den teksten du vil ha pÄ etiketten. Du kan ogsÄ sette inn et databasefelt.

Adresse

Lag en etikett med din svaradresse. Tekst som er i etikettekst-boksen vil bli overskrevet.

Merknadsikon

For Ä endre returadressen din, velg - LibreOffice, klikk sÄ pÄ Brukerdata fanen.

Database

Velg databasen du Ăžnsker Ă„ bruke som datakilde for etiketten.

Tabell

Velg den databasetabellen som har de feltene du vil bruke i etiketten.

Databasefelt

Velg det databasefeltet du vil bruke. Trykk deretter pÄ pilen til venstre for boksen for Ä sette inn feltet i Etikett-tekstboksen.

Navnet pÄ databasefeltet er avgrenset av parenteser i feltet Etikettekst. Hvis du vil kan du skille databasefelter med mellomrom. Trykk «Enter» for Ä sette inn et databasefelt pÄ en ny linje.

Format

Du kan velge et forhÄndsbestemt stÞrrelsesformat, eller angi et nytt under fanen Format.

Sammenhengende

Skriv ut etiketter pÄ sammenhengende ark.

Ark

Skriv ut etiketter pÄ egne ark.

Merke

Velg hvilket papir du vil bruke. Alle papirtyper har egne stĂžrrelseformater.

Type

Velg det stĂžrrelseformatet du vil bruke. Hvilke format som er tilgjengelige avhenger av hvilket merke du har valgt i listen over Merker. Hvis du vil bruke et selvvalgt etikettformat, velg [Bruker], og deretter velg Format-fanen.

Info

Papirtypen og dimensjonene for etiketten blir vist nederst i Format-omrÄdet.