Verktøy

I denne menyen finner du verktøy for LibreOffice Draw samt språk- og systeminnstillinger.

Staving

Sjekk stavinga manuelt. Du kan samtidig legge inn ukjente ord så stavekontrollen husker ordene til en annen gang.

Språk

Åpner en undermeny der du kan velge språkbestemte kommandoer.

Galleri

Åpner Galleri-dekket i sidefeltet, der du kan velge bilder og lydklipp som skal settes inn i dokumentet.

Bildekart

Lar deg legge ved URL-er til bestemte områder, kalt hotspots, på en grafikk eller en gruppe med grafikk. Et bildekart er en gruppe med ett eller flere hotspots.

Fargeskifter

Åpner dialogboksen Color Replacer, der du kan erstatte farger i punktgrafikk- og metafilgrafikk.

Mediespiller

Åpner Media Player-vinduet der du kan forhåndsvise film- og lydfiler samt sette inn disse filene i gjeldende dokument.

Makroer

Lar deg optage eller organisere og redigere makroer.

Utvidelser

Extension Manager legger til, fjerner, deaktiverer, aktiverer og oppdaterer LibreOffice-utvidelser.

Innstillinger for XML-filtere

Åpner XML-filterinnstillinger-dialogboksen, der du kan opprette, redigere, slette og teste filtre for å importere og eksportere XML-filer.

Autorettingsvalg

Angi alternativene for automatisk å erstatte tekst mens du skriver.

Tilpass

Tilpasser LibreOffice menyer, kontekstmenyer, hurtigtaster, verktøylinjer og makrotilordninger til hendelser.

Innstillinger

Åpner et dialogvindu for et tilpasset oppsett.