Vis

Denne menyen inneholder kommandoer for å kontrollere skjermvisningen av dokumentet, endre brukergrensesnittet og få tilgang til sidepanelene.

Normal

Bytt til normalvisning av siden.

Hoved

Bytt til hoveddokument

Brukergrensesnitt

Åpner dialogboksen for å velge utforming av brukergrensesnittet.

Verktøylinjer

Åpne en undermeny for å vise eller skjule verktøylinjer. En verktøylinje inneholder knapper og valg som gjør det lett å bruke LibreOffice-kommandoer.

Statuslinjen

Viser eller skjuler Status-linjen nederst i vinduet.

Vis eller skjul.

Linjaler

Vis eller skjul linjaler på toppen og venstre side av arbeidsområdet.

Rutenett og hjelpelinjer

Bytt synligheten til rutenettpunkter og hjelpelinjer for å hjelpe objekter med å flytte og gi presis posisjon på gjeldende side.

Snap-veiledninger

Spesifiserer visningsalternativene for snapguider.

Kommentarer

Vis eller skjul kommentar på siden.

Farge/Gråtoner

Viser lysbilde i farger, gråtoner eller svart-hvit.

Sidefelt

Sidepanelet er et vertikalt grafisk brukergrensesnitt som primært gir kontekstuelle egenskaper, stilbehandling, dokumentnavigering, mediegalleri og flere funksjoner.

Stiler

Åpner stilebehandleren i sidepanelet og viser en liste over alle tilgjengelige bilde- og presentasjonsstiler som du kan benytte eller redigere.

Galleri

Åpner Galleri-dekket i sidefeltet, der du kan velge bilder og lydklipp som skal settes inn i dokumentet.

Dokumentstruktur

Vis dokumentstrukturen slik at du raskt kan hoppe til de andre lysbildene, eller veksle mellom åpnede filer.

Fargelinje

Vis eller skjul Farge-linjen.

Shift

Bruk til å bytte posisjonen på siden i vinduet. Når aktivert, endres utseendet på musepekeren. Klikk på siden og dra til ønsket posisjon.

Skalering

Opens the Zoom & View Layout dialog to let you set the zoom factor to display the current document.