Legg til felt i rapporten

Vinduet Legg til felt hjelper deg med å sette inn tabelloppføringene i rapporten.

For å bruke denne funksjonen …

Legg til felt-vinduet vises automatisk når du har valgt en tabell i innholdsboksen og forlater den.

Velg Vis – Legg til felt.

Klikk på ikonet Legg til felt på verktøylinjen.

Legg til felt-ikon

Legg til felt-ikonet på verktøylinjen.

1. Velg feltet i dialogboksen Legg til felt og klikk Sett inn. Du kan velge flere felt ved å trykke -tasten mens du klikker på feltnavnet eller bruker Shift-tasten mens du trykker på museknappen. Klikk Sett inn på verktøylinjen for å legge til feltene i rapporten.

2. Dra og slipp feltnavnene ett etter ett fra Legg til felt-vinduet inn i detaljområdet i rapporten. Plasser feltene slik du vil. Bruk ikonene på verktøylinjene for å justere feltene.

Det er ikke mulig å overlappe feltene. Hvis du slipper et tabellfelt i detaljområdet, blir en etikett og en tekstboks satt inn.

3. Du kan også sette inn tekst som skal være den samme på hver side i rapporten. Klikk på Etikettfelt-ikonet, og dra deretter et rektangel i Sidetopp- eller Sidebunntekst-området. Rediger Etikett-egenskapen for å vise teksten du ønsker.

Ikon

Legg til etikettfelt-ikonet på verktøylinjen.

Sortering av feltnavn

Sorter stigende-ikon

Sorter navn stigende.

Sorter synkende ikon

Sorter navn synkende,

Angre sortering ikon

Gjenopprett original sortering