ODBC-tilkobling

Spesifiserer innstillingene for en ODBC datakildetilkobling.

På Solaris- og Linux-plattformer kan du prøve å bruke JDBC-driveren i stedet for ODBC-driveren. Se nettsiden unixODBC Project for en ODBC-implementering på Solaris eller Linux.

For å koble til en Microsoft Access-database på Windows, bruk ADO- eller Access-databasegrensesnittet i stedet for ODBC.

note

Drivere for ODBC leveres og støttes av produsenten av databasen. LibreOffice støtter bare ODBC 3-standarden.

Navnet på ODBC-datakilden

Skriv inn navnet på datakilden som er registrert i LibreOffice.

Bla

Klikk for å åpne dialogboksen for valg av ODBC-datakilde.

Velg en datakilde

Velg datakilden du vil koble til ved hjelp av ODBC. Klikk deretter OK.

note

For å redigere eller legge til poster i en databasetabell i LibreOffice, må tabellen ha et unikt indeksfelt.