Tildel kolonner

I datakildeutforskeren kan du kopiere en tabell ved Ä dra og slippe tabellen pÄ tabellkontaineren. Hvis du merker av for Legg ved data pÄ den fÞrste siden i dialogboksen Kopier tabell , Äpnes dialogboksen Tildel kolonner som det andre vinduet. Du kan bruke denne dialogboksen til Ä tilordne innholdet i et datafelt i kildetabellen til et annet datafelt i mÄltabellen.

Kildetabell

Lister opp datafeltene i kildetabellen. For Ä inkludere et datafelt fra kildetabellen i mÄltabellen, merk av i avmerkingsboksen foran datafeltnavnet. Hvis du vil tilordne innholdet i et datafelt i kildetabellen til et annet datafelt i mÄltabellen, klikker du pÄ datafeltet i kildetabelllisten og deretter pÄ pil opp eller pil ned. For Ä inkludere alle kildedatafeltene i mÄltabellen, klikk Alle.

MĂ„ltabell

Lister opp de mulige datafeltene i mÄltabellen. Bare datafeltene som er valgt i kildetabelllisten vil inkluderes i mÄltabellen.

opp

Flytter den valgte oppfĂžringen Ă©n posisjon opp i listen.

ned

Flytter den valgte oppfĂžringen Ă©n posisjon ned i listen.

alle

Velger alle datafeltene i listen.

ingen

Fjerner alle avmerkingsboksene i listen.