Tittel

Endre egenskapene for den valgte tittelen.

For å bruke denne funksjonen …

Åpne dialogvinduet Format → Formatvalg → Tittel (diagrammer)

Linje

Angi egenskaper for linja du har valgt eller vil tegne. Du kan også legge til pilspisser på en linje eller endre diagramsymbolene.

Set the fill options for the selected drawing object or document element.

Gjennomsiktighet

Velg innstillinger for gjennomsiktighet for fyllet som skal brukes på det valgte objektet.

Angi hvilket format og hvilken skrift du vil bruke.

Justering

Endrer justeringa til diagramtittelen.

Tilbakestill

Tilbakestiller endringene som har blitt gjort i den gjeldende fanen til slik de var da dialogvinduet ble åpnet.