Format

Format Menyen inneholder kommandoer for formatering av utvalgte celler, objekter, og celleinnehold i dokumentet ditt.

Tekst

Åpner en undermeny der du kan velge tekstformateringskommandoer.

Juster Tekst

Angi justeringsalternativene for gjeldende tekstavsnitt i containeren.

Tallformat

Default number formats.

Fjern direkte formatering

Fjerner direkte formatering fra utvalget.

Celler

Lar deg bestemme mange ulike formateringsvalg, og legge egenskaper til de valgte cellene.

Rader

Angi radhøyden og skjuler/viser de valgte radene.

Kolonner

Angi kolonnebredden og skjuler/viser de valgte kolonnene.

Sla sammen og splitt Celler

Åpner en undermeny for sammenslåing og splitting av celler.

Character

Endre skrifta og skriftformateringen til tegnene.

Paragraph

Modifies the format of the current paragraph, such as indents and alignment.

Sidestil

Åpne et dialogvindu der du kan bestemme utseendet til alle sidene i dokumentet.

Utskriftsområde

Behandle utskriftsområder. Bare celler i utskriftsområdet vil bli skrevet ut.

Betinget formatering

Bruk Betinget formatering for å definere områdebaserte betingelser som bestemmer hvilken cellestil vil bli brukt på hver celle i et gitt område basert på innholdet.

AutoFormat Styles

Use this command to apply an AutoFormat to a selected or to define your own AutoFormats.

Gnistlinje

Åpner en meny for gnistlinje-formatering.

Bilde

Åpner en undermeny der du kan velge kommandoer for å manipulere bilder.

Diagram - Eksporter som bilde

Eksporterer diagrammet direkte som bilde. Velg bildefiltypen i dialogboksen Lagre.

Tekstboks og form

Åpner en undermeny for å redigere egenskapene til den valgte tekstboksen eller formen.

Name

Gir et navn til det valgte objektet, slik at du raskt kan finne det i dokumentstrukturen.

Alt Text

Assigns a text and an alt text to the selected object. These texts are available as alternative tags in your document for use by accessibility tools. They are also available as tags for images when you export the document.

Anker

Viser forankringsalternativer for det valgte objektet.

Arrange

Endre stablerekkefølgen til de(de) valgte objektene.

Juster objekter

Justerer valgte objekter i forhold til hverandre.

Juster Tekst

Angi justeringsalternativene for gjeldende tekstavsnitt i containeren.

Speil

Speil det valgte objektet horisontalt eller vertikalt.

Group

Grupper holder sammen valgte objekter, slik at de kan flyttes eller formateres som ett objekt.