Vis

Denne menyen inneholder kommandoer for å kontrollere visningen av dokumentet på skjermen, endre brukergrensesnittet og få tilgang til sidepanelene.

Normal View

Displays the normal layout view of the sheet.

Sideskift

Vis sideskift og utskriftsområder i arket.

Brukergrensesnitt

Åpner dialogboksen Velg ditt foretrukne brukergrensesnitt for å la deg velge brukergrensesnittoppsettet for LibreOffice.

Verktøylinjer

Åpne en undermeny for å vise eller skjule verktøylinjer. En verktøylinje inneholder knapper og valg som gjør det lett å bruke LibreOffice-kommandoer.

Formellinje

Vis eller skjul formellinjen, som blir brukt til å lage og redigere formler. Formellinjen er det viktigeste verktøyet når du arbeider med regneark.

Statuslinjen

Viser eller skjuler Status-linjen nederst i vinduet.

Vis overskrifter

Viser kolonnebokstaver og radnummer.

View Grid Lines

Toggle the visibility of grid lines for the current sheet.

Rutenett og hjelpelinjer

Bytt synligheten til rutenettpunkter og hjelpelinjer for å hjelpe objekter med å flytte og gi presis posisjon på gjeldende side.

Verdimerking

Viser celleinnhold i ulike farger avhengig av type.

Hidden Row/Column Indicator

Toggles the display of tic marks where columns or rows are hidden.

Show Formula

Display the cell formula expression instead of the calculated result.

Vis eller skjul et dokuments kommentarer og svar på dem.

Del vindu

Deler det gjeldende vinduet øverst til venstre i den aktive cellen.

Frys rader og kolonner

Deler arket ved øvre venstre hjørne av den valgte cellen. Området øverst til venstre blir låst, slik at det ligger i ro mens du bruker rullefeltene.

Frys celler

Fryser den første kolonnen eller den første raden i det gjeldende regnearket.

Sidefelt

Sidepanelet er et vertikalt grafisk brukergrensesnitt som primært gir kontekstuelle egenskaper, stilbehandling, dokumentnavigering, mediegalleri og flere funksjoner.

Stiler

Bruk stilstokken på sidefeltet til å tilordne stiler til celler og sider. Du kan bruke, oppdatere og endre eksisterende stiler eller opprette nye stiler.

Galleriet

Åpner Galleri-dekket i sidefeltet, der du kan velge bilder og lydklipp som skal settes inn i dokumentet.

Dokumentstruktur

Aktiverer og deaktiverer navigatoren. Navigatoren er et dokkingbart vindu.

Funksjonsliste

Åpner funksjonslisten på sidefeltet, som viser alle funksjoner som kan settes inn i dokumentet ditt.

Datakilder

Åpne en liste med databaser som er registrert i LibreOffice. Her kan du også håndtere innholdet i databasene.

Fullskjerm

Viser eller skjuler menyene og verktøylinjene i Writer eller Calc. For å gå ut av fullskjermmodus, klikk på Fullskjerm-knappen eller trykk på Esc-tasten.

Zoom

Opens a submenu with several zoom factors and commands.