Filtrere pivotdiagram

Filtre brukes til å fjern uønskede data fra pivotdiagrammet. Du kan bruke filter i pivotdiagrammet eller i den tilsvarande pivottabellen ettersom diagrammet som skapes fra tabellen er nøyaktig det samme.

Feltknappene i pivotdiagrammet

Pivotdiagramknapper er unike for pivotdiagrammer, normale diagrammer har ikke disse. Knappene viser utformingen av pivottabellen, som er pivottabellfeltene. Hvis det er tilstede, vises filtre øverst. Radfelter vises nederst i diagrammet ved siden av hverandre, og forklaringen viser knappene fra kolonnefelt stablet.

Pivotdiagram-knapper

Knappene har en popup-handling festet til dem. Hvis det en filtrering er brukt, blir pilen blå (tilsvarende pivottabellen), slik at det er lettere å se når et felt har noe filter påført.

Eksisterende filtre viser hva som er filtrert: når ingenting blir filtrert "- alt -" vises, når noen data blir filtrert, vises "- multiple -" og når bare en verdi ikke blir filtrert, vises verdien.

Åpne fil med eksempel: