Navigering gjennom arkfaner

Som standard viser LibreOffice ett ark "Sheet1" i hvert nytt regnearkdokument. Du kan legge til ark ved å bruke (+)-knappen nederst på skjermen og bytte mellom ark i et regneark ved å bruke arkfanene.

note

Hvis arkfanene ikke er synlige, velg - LibreOffice Calc - Vis - Arkfaner for å vise dem nederst på skjermen.

Faner for ark

Arknavigasjonsknapper

Navigasjonsknappene er aktivert når antallet ark i dokumentet er større enn antallet ark som vises i arknavigasjonslinjen.

Bruk navigeringsknappene for å vise arkene i dokumentet. Trykk på knappen helt til venstre eller helt til høyre for å vise det første eller siste arkets fane. Knappene i midten lar deg rulle framover eller bakover gjennom alle fanene.

Ikon Nytt ark

Venstreklikk: Legger til et nytt tomt ark til høyre for gjeldende ark.

Høyreklikk: Åpner en undermeny med alle ark som ikke er merket skjult. Klikk på et arknavn for å hoppe til det. Skjulte ark er ikke oppført i undermenyen.