Bruk automatisk formatering på et markert celleområde

Du kan bruke autoformatering for å raskt ta i bruk et format på et ark eller et valgt celleområde.

Slik bruker du autoformat på et ark eller et markert celleområde

1. Velg cellene, også kolonne- og radoverskriftene, som du vil formatere.

2. Velg Format Autoformater Stiler.

3. Velg hvilke egenskaper du vil inkludere i Autoformateringen.

4. Trykk på OK.

Formatet påføres på det valgte celleområdet.

Merknadsikon

Hvis du ikke ser noen endring i fargen på celleinnholdet, velg Vis → Verdimerking.

Å definere en Aotoformatering for regneark eller områder.

Du kan definere en ny autoformatering som er tilgjengelig for alle regneark og områder.

1. Formater et regneark eller et område.

2. VelgRediger - Velg Alleeller velg det formaterte området.

3. VelgFormater - Autoformater Stiler.

4. Velg Legg til.

5. Skriv inn et navn på formatet i Namn i feltet Legg til autoformat.

6. Trykk på OK.