Alternativer

Spesifiser innstillingene for beregning og presentasjon av delsummer.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Data → Delsummer → Alternativer

Sideskift mellom grupper

Sett inn en ny side etter hver gruppe med delsummer.

STORE og små bokstaver

Regner ut delsummer på nytt når du bytter mellom store og små bokstaver på dataetiketten.

Sortér først området etter grupper

Sorter området som er valgt i fanen Gruppèr i henhold til de valgte kolonnene.

Sortér

Inkludér formater

Kryss av her for å ta med all formatering ved sortering.

Tilpasset sorteringsrekkefølge

Bruker en tilpasset sorteringsrekkefølge som du definerte i dialogboksen Alternativer på LibreOffice Calc - Sorteringslister.

Stigende

Sorterer som begynner med den laveste verdien. Du kan definere sorteringsreglene på Data - Sorter - Alternativer. Du definerer standarden på - Språk og lokale innstillinger - Generelt.

Synkende

Sorterer som begynner med den høyeste verdien. Du kan definere sorteringsreglene på Data - Sorter - Alternativer. Du definerer standarden på - Språk og lokale innstillinger - Generelt.