AutoFilter

Filtrer automatisk det valgte celleområdet og lag en-raders listebokser der du kan velge hvilke elementer som skal vises.

For å bruke denne funksjonen …

Vel Data ‚Üí Autofiltrering.

P√• verkt√łylinjen Verkt√ły eller verkt√łylinjen Tabelldata klikk p√•

Ikon

Autofilter

tip

Hvis du vil bruke forskjellige autofiltere p√• forskjellige ark, m√• du f√łrst velge et databaseomr√•de for hvert ark.

Sorter stigende

Viser radene i celleomr√•det i stigende rekkef√łlge, basert p√• verdiene i cellene i gjeldende kolonne.

Sorter synkende

Viser radene i celleomr√•det i synkende rekkef√łlge, basert p√• verdiene i cellene i gjeldende kolonne.

Topp 10

Viser de 10 radene i celleomr√•det som inneholder de st√łrste verdiene i cellene i gjeldende kolonne. Hvis disse verdiene er unike, vil ikke mer enn 10 rader v√¶re synlige, men hvis verdiene ikke er unike, er det mulig √• vise mer enn 10 rader.

Tom

Viser bare radene i celleområdet som har en tom celle i gjeldende kolonne.

Ikke tom

Viser bare radene i celleområdet som har en ikke-tom celle i gjeldende kolonne.

Tekstfarge

Viser bare radene i celleområdet der tekstfargen til cellen i gjeldende kolonne samsvarer med fargen som er valgt.

Bakgrunnsfarge

Viser bare radene i celleområdet der bakgrunnsfargen til cellen i gjeldende kolonne samsvarer med fargen som er valgt.

Standard filter

√Öpner dialogboksen Standardfilter.

S√łk i tekstboksen

S√łk etter en spesifikk oppf√łring i listen over verdier som finnes i gjeldende kolonne. Ettersom tegn skrives inn i tekstboksen, oppdateres denne listen til kun √• vise samsvarende oppf√łringer.

Alle

Klikk én gang for å velge for å vise alle rader og klikk igjen for å velge for å skjule alle rader.

Vis kun gjeldende

Vis bare rader som inneholder verdien uthevet i Verdi-boksen.

Skjul bare gjeldende

Skjul alle rader som inneholder verdien uthevet i Verdi-boksen og vis alle andre rader.

Verdier

Liste over unike verdier funnet i gjeldende kolonne.