Sorteringskriteria

Bestem sorteringsalternativene for det valgte området.

note

Vær sikker på at du tar med ennhver rad- og kolonnetittel i merkingen.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Data → Sorter → Sorteringskriterier

Klikk på Standardlinjen

Ikon Sorter Stigende

Sorter stigende

Ikon Sorter Fallende

Sorter synkende

Sorter etter

Velg kolonnen du vil bruke som primær sorteringsnøkkel.

Stigende

Sorterer utvalget fra laveste verdi til høyeste verdi. Sorteringsreglene er gitt av lokaliteten. Du kan definere sorteringsreglene på Data - Sorter - Alternativer. Du definerer standarden på - Språk og lokale innstillinger - Generelt.

Synkende

Sorterer utvalget fra den høyeste verdien til den laveste verdien. Du kan definere sorteringsreglene på Data - Sorter - Alternativer. Du definerer standarden på - Språk og lokale innstillinger - Generelt.

Deretter etter

Velg kolonnen du vil bruke som sekundær sorteringsnøkkel.

Stigende

Sorterer utvalget fra laveste verdi til høyeste verdi. Du kan definere sorteringsreglene på Data - Sorter - Alternativer. Du definerer standarden på - Språk og lokale innstillinger - Generelt.

Synkende

Sorterer utvalget fra den høyeste verdien til den laveste verdien. Du kan definere sorteringsreglene på Data - Sorter - Alternativer. Du definerer standarden på - Språk og lokale innstillinger - Generelt.

Sortér stigende/synkende

Sorterer utvalget fra høyeste til laveste verdi, eller fra laveste til høyeste verdi. Tallfelt er sortert etter størrelse og tekstfelt etter rekkefølgen på tegnene. Du kan definere sorteringsreglene på Data - Sorter - Alternativer. Du definerer standarden på - Språk og lokale innstillinger - Generelt.

Ikoner på Standard-verktøylinjen

Ikon Sorter Stigende

Sorter stigende

Ikon Sorter Fallende

Sorter synkende