Stiler

Bruk stilstokken på sidefeltet til å tilordne stiler til celler og sider. Du kan bruke, oppdatere og endre eksisterende stiler eller opprette nye stiler.

Stilenes dokkbare vindu kan forbli åpent mens du redigerer dokumentet.

For å bruke denne funksjonen …

Hvordan man bruker en cellestil:

1. Merk cellen eller celleområdet.

2. Dobbeltklikk på stilen i stiler-vinduet.

Cellestiler

Viser listen over tilgjengelige cellestiler.

Ikon Cellestiler

Cellestiler

Drawing Styles

Show styles for formatting graphical elements, including text objects.

Ikon Tegnestiler

Tegnestiler

Sidestil

Åpne et dialogvindu der du kan bestemme utseendet til alle sidene i dokumentet.

Ikon Sidestiler

Sidestiler

Fyllformatmodus

Slår fyllformatmodus på og av. Bruk malingsboksen til å tilordne stilen som er valgt i stiler-vinduet.

Ikon fyllformat modus

Fyllformatmodus

Slik bruker du en ny stil med malingen kan:

1. Velg ønsket stil fra stiler-vinduet.

2. Klikk på Fyllformat modus-ikonet.

3. Klikk på en celle for å formatere den, eller dra musen over et bestemt område for å formatere hele området. Gjenta denne handlingen for andre celler og områder.

4. Klikk på Fyllformat modus-ikonet igjen for å avslutte denne modusen.

Ny stil fra markeringen

Oppretter en ny stil basert på formateringen av et valgt objekt. Tildel et navn for stilen i Opprett Stil dialog.

Ikon Ny stil fra utvalg

Ny stil fra markeringen

Oppdater stil

Oppdaterer stilen valgt i stilvinduet med gjeldende formatering av det valgte objektet.

Ikono Oppdateringsstil

Oppdater stil

Stiliste

Viser listen over stiler fra den valgte stilkategorien.

I kontekstmenyen kan du velge kommandoer for å lage en ny stil, slette en brukerdefinert stil eller endre den valgte stilen.

Stilgrupper

Lister opp de tilgjengelige stilgruppene.