Vis

Velg denne kommandoen for å vise tidligere skjulte rader eller kolonner.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Velg Format → Rad → Vis

Velg Format → Kolonne → Vis

Fra kontekstmenyen:

Click on the rows headers to select, choose Show Rows.

Click on the columns headers to select, choose Show Columns.

Fra grensesnittet med faner:

Choose Home - Rows - Show Rows.

Choose Home - Columns - Show Columns.

Choose Layout - Rows - Show Rows.

Choose Layout - Columns - Show Columns.

Fra verktøylinjer:

Icon Show Rows

Show Rows

Icon Show Columns

Show Columns

For å vise en kolonne eller rad, velg rekkevidden av rader eller kolonner som inneholder de skjulte elementene, og bruk deretter kommandoen.

For å vise kolonne B klikker du for eksempel på overskriften til kolonne A, utvider utvalget til kolonne C og velger Format - Kolonner - Vis. For å vise kolonne A tidligere skjult, klikk på overskriften til kolonne B, hold museknappen nede og dra til venstre. Det valgte området som vises i navneområdet endres fra B1:B1048576 til A1:B1048576. Velg Format - Kolonner - Vis. Fortsett på samme måte med radene.

For å vise alle skjulte celler, klikk først i feltet i øvre venstre hjørne. Dette velger alle cellene i tabellen.