Sett inn navn

Setter inn et definert navngitt celleområde ved gjeldende markørposisjon med Lim inn navn-dialogen.

note

Du kan bare sette inn et celleområde etter å ha definert et navn for området.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Choose Insert - Named Ranges and Expressions.

VelgArk -> Navngitte områder og Uttrykk -> Sett inn.

Fra grensesnittet med faner:

On the Insert menu of the Insert tab, choose Named Ranges and Expressions.

Tabellområde

Lister opp alle definerte celleområder. Dobbeltklikk på en oppføring for å sette inn det navngitte området i det aktive arket ved gjeldende markørposisjon.

Lim inn alt

Setter inn en liste over alle navngitte områder og de tilsvarende cellereferansene ved gjeldende markørposisjon.

Lim inn

Setter inn det valgte navngitte området og den tilsvarende cellereferansen ved gjeldende markørposisjon.