Formellinje

Vis eller skjul formellinja, som blir brukt til å lage og redigere formler. Formellinja er det viktigeste verktøyet når du arbeider med regneark.

For å skjule formellinja kan du fjerne merkingen av menyelementet.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Vis → VerktøylinjerellerVis - Formellinje

Hvis formellinja er skjult, kan du fortsatt redigere celler ved å ta i bruk redigeringmoduset med F2. Når cella er redigert, aksepter endringene ved å trykke «Enter» eller forkast endringene med «Esc». «Esc» brukes også for å avslutte redigeringsmoduset.