Formellinje

Vis eller skjul formellinjen, som blir brukt til å lage og redigere formler. Formellinjen er det viktigeste verktøyet når du arbeider med regneark.

For å skjule formellinjen kan du fjerne merkingen av menyelementet.

For å bruke denne funksjonen …

Fra menylinjen:

Velg Vis – formellinje.

Fra grensesnittet med faner:

Choose View - Formula Bar

On the View menu of the View tab, choose Formula Bar.

Fra verktøylinjer:

Icon Formula Bar

Formula Bar

Hvis formellinjen er skjult, kan du fortsatt redigere celler ved å ta i bruk redigeringmoduset med F2. Når cellen er redigert, aksepter endringene ved å trykke «Enter» eller forkast endringene med «Esc». «Esc» brukes også for å avslutte redigeringsmoduset.

Vis