LibreOffice Basic Hjelp

Ekstern video

Vennligst godta denne videoen. Ved å godta vil du få tilgang til innhold fra YouTube, en tjeneste levert av en ekstern tredjepart.

YouTubes retningslinjer for personvern

LibreOffice gir et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) som gjør det mulig å kontrollere LibreOffice-komponentene med forskjellige programmeringsspråk ved å bruke LibreOffice Software Development Kit (SDK). For mer informasjon om LibreOffice API og programvareutviklingssettet, besøk https://api.libreoffice.org

Denne hjelpedelen forklarer de vanligste funksjonene til LibreOffice Basic. For mer dybdeinformasjon, se OpenOffice.org BASIC Programmeringsveiledning på Wiki.

Jobbe medLibreOffice Basic

Programmering i LibreOffice Basic

Runtime-funksjoner

Ta opp en makro

Lage et dialogvindu i Basic

Sette inn kontrollelementer i dialogvindu

Endring av egenskapene til kontrollelementer i redigeringsprogrammet for dialogvinduer

Åpner en Dialog med Basic

Programmeringseksempel for kontroller i redigering av dialogvinduer..

Basic programmerings-eksempler

Jobbe med VBA Makroer

Arbeide med VBA-makroer

Eksklusive VBA-funksjoner og -uttrykk

Arbeide med makroer i Python

LibreOffice Python Skript Hjelp

LibreOffice Python Moduler

meldingsboks modul

scriptforge-modul

uno modul

LibreOffice interne Basic makrobiblioteker

LibreOffice installerer et sett med Basic makrobiblioteker som du kan få tilgang til fra dine grunnleggende makroer.

Tools-bibliotek

Depot-biblioteket

Euro-biblioteket

FormWizard-biblioteket

Gimmicks-biblioteket

Importveiviser Bibliotek>

Schedule-biblioteket

ScriptBindingLibrary-bibliotek

ScriptForge-biblioteket

Template-bibliotek

WikiEditor Biblioteket

Hjelp om hjelpen

Hjelp viser til standardindstillingene for programmet på et standard system. Beskrivningen av farger, musehandlinger og andre element som er systemavhengige kan bli styrte av systeminnstillingene og kan derfor avvike for det programmet og systemet du bruker.