Tastatursnarveier i Basic IDE

I Basic IDE kan du bruke følgende hurtigtaster:

Handling

Tastatursnarvei

Kjør kode fra første linje, eller fra gjeldende bruddpunkt, hvis programmet stoppet der før.

F5

Stopp

«Shift+F5»

Legg til se for variabelen ved markøren.

F7

Enkelttrinn gjennom hver setning, med start på den første linjen eller på setningen der programkjøringen stoppet før.

F8

Enkelt trinn som med F8, men et funksjonskall anses å være bare én setning.

Shift + F8

Sett eller fjern et bruddpunkt ved gjeldende linje eller alle bruddpunkter i gjeldende utvalg.

F9

Aktiver/deaktiver bruddpunktet på gjeldende linje eller alle bruddpunkter i gjeldende valg.

Shift + F9

En kjørende makro kan avbrytes med Shift++Q, også fra utenfor Basic IDE. Hvis du er inne i Basic IDE og makroen stopper ved et bruddpunkt, Shift++ Q stopper kjøringen av makroen, men du kan gjenkjenne dette først etter neste F5, F8 eller Shift+F8.