WikiEditor Biblioteket

For å bruke denne funksjonen …

Åpne Verktøy - Makroer - Organiser dialogbokser og velg LibreOffice Dialoger-kontainer.

Advarselsikon

Denne hjelpesiden trenger videre arbeid for korrekthet og ferdigstillelse. Vennligst bli med i LibreOffice-prosjektet og hjelp oss til å skrive den manglende informasjonen. Besøk vår webside om skriving Hjelp innhold .

Beskrivelse

WikiEditor biblioteket inneholder bare dialoger, som brukes av Wiki Publisher inkluderte Java-utvidelser.

note

Dette biblioteket brukes ikke av LibreOffice Basic.