Importveiviser Bibliotek>

For å bruke denne funksjonen …

Åpne Verktøy → Makroer → LibreOffice Basic → Rediger og velg LibreOffice Makroer.

Open Tools - Macros - Organize Dialogs and select LibreOffice Dialogs container.

Advarselsikon

Denne hjelpesiden trenger videre arbeid for korrekthet og ferdigstillelse. Vennligst bli med i LibreOffice-prosjektet og hjelp oss til å skrive den manglende informasjonen. Besøk vår webside om skriving Hjelp innhold .

Beskrivelse

The ImportWizard library is used by the Document Converter wizard.

Inngangspunktet er:

Selecting the Document Converter wizard loads the following libraries in memory:

note

Grunnleggende rutineminnekonflikter kan eksistere når flere grunnleggende biblioteker er lastet inn i minnet.

Verktøy Basic bibliotek

Dokumentkonverterer beskriver hva Importveiviser biblioteket gjør.