Importveiviser Bibliotek>

For å bruke denne funksjonen …

Åpne Verktøy - Makroer - LibreOffice Basic - Rediger og velg Programmakroer-kontainer.

Åpne Verktøy - Makroer - Organiser dialogbokser og velg LibreOffice Dialoger-kontainer.

Advarselsikon

Denne hjelpesiden trenger videre arbeid for korrekthet og ferdigstillelse. Vennligst bli med i LibreOffice-prosjektet og hjelp oss til å skrive den manglende informasjonen. Besøk vår webside om skriving Hjelp innhold .

Beskrivelse

Import veiviser-biblioteket brukes av Dokument Konverterrings-veiviseren.

Inngangspunktet er:

Ved å velge Dokumentkonverterings-veiviseren laster du følgende biblioteker i minnet:

note

Grunnleggende rutineminnekonflikter kan eksistere når flere grunnleggende biblioteker er lastet inn i minnet.

Verktøy Basic bibliotek

Dokumentkonverterer beskriver hva Importveiviser biblioteket gjør.