Importdialog

Åpner en «Åpne»-dialog for å importere en BASIC-dialog.

Dersom den importerte dialogen har et navn som finnnes fra før, vil du se en meldingsboks der du kan bestemme om du vil gi den importerte dialogen et annet navn. I så fall vil dialogen få det neste ledige «automatiske» navnet på samme måten som når du lager en ny dialog. Du kan også velge å erstatte den eksisterende dialogen med den importerte. Klikker du «Avbryt» vil dialogen ikk bli importert.

Dialogvinduet kan inneholda lokale, oversatte, data. Når et dialogvindu importeres, kan det derfor oppstå problem med feiltilpassning eller manglende oversetting.

Hvis biblioteket inneholder flere språk sammenlignet med den importere dialogen, eller om den importerte dialogen ikke er oversatt, vil de ekstra språkene bli lagt til i bakgrunnen fordet importerte vnduet ved hjelp av tekstene som er brukt i standardspråket for dialogvinduet.

Hvis den importerte dialogen inneholder flere språk sammenlignet med biblioteket, eller hvis biblioteket ikke er oversatt, vil du se en meldingsboks med "Legg til", "Utelat", eller "Avbryt"

Ikon

Importdialog

Supporter oss!