Programmering i LibreOffice Basic

Her kan du finne generell informasjon om å arbeide med makroer og LibreOffice Basic.

Basic

Dette avsnittet forklarer grunnlaget for å arbeide med LibreOffice Basic.

Syntaks

Dette avsnittet beskriver de grunnleggende syntakselementene for LibreOffice Basic. For en mer detaljert beskrivelse LibreOffice Basic Guide som er tilgjengelig separat.

Integrated Development Environment (IDE)

Dette avsnittet handler om det integrerte utviklingsmiljøet (IDE) for LibreOffice Basic.

Document Event-Driven Macros

This section describes how to assign scripts to application, document or form events.