Конвертирање на поле во текст

Можете да промените поле во обичен текст, така што повеќе нема да се ажурира. Откако ќе промените поле во текст веќе не можете да го вратите текстот во поле.

  1. Изберете го полето и изберете Уреди - Исечи.

  2. Изберете Уреди - Вметни специјално.

  3. Кликнете на „Неформатиран текст во листата Избор и потоа кликнете Во ред.

Please support us!