Тековен индекс

Го ажурира постојниот индекс. Постен индекс е оној индекс во кој се наоѓа курсорот.

За да пристапите до оваа наредба...

Изберете Алатки - Ажурирај - Тековен индекс


Исто така можете да кликнете и со десното копче на глушецот во одреден индекс или содржина, па потоа да изберете Ажурирај Индекс/Табела. Следниве наредби исто така се можни во контекстното мени:

Edit Index or Table of Contents

Го уредува постојниот индекс или табела.

Delete Index or Table of Contents

Го брише постојниот индекс или табела.

Please support us!