Краток преглед во табла со исечоци

Го испраќа краткиот преглед од документот, до таблата со исечоци во во Rich Text формат (RTF).

За да пристапите до оваа наредба...

Изберете Датотека - Испрати - Главни црти во презентација


Please support us!