За да пристапите до оваа функција...

Wrap Off Icon

Исклучи пренесување на текст

Wrap On Icon

Вклучи пренесување на текст

Wrap Through Icon

Пренеси текст преку

Jump to Previous Script Icon

Jump to Previous Script

 Jump to Next Script Icon

Jump to Next Script

On the Tools bar, click

Icon Hyphenation

Hyphenation

Please support us!