Покажувач на формулата

Користете ја оваа икона на лентата со алатки за да го приклучувате или исклучувате покажувачот. Делот од формулата каде е поставен покажувачот во прозорецот за Команди е означен со тенка рамка кога покажувачот на формулата е активен.

Icon Formula Cursor

Покажувач на формулата

Можите и да кликнете на позиција на документот за да го движете покажувачот до одговарачката позиција во прозорецот за Команди

Двојното кликнување на знак или симбол во документот го поместува фокусот на стрелката до прозорецот за Команди и ги осветлува своите соодветни позиции:

Please support us!