прикажи автоматско освежување

Идбери ја оваа команда за автоматско освежување на изменетата формула. Ако не ја избереш оваа опција, Формулата ке биде освежена само кога вие ќе изберете Преглед на освежувањето и притисни F9.

За да пристапите до оваа наредба...

Одберете Поглед - Автоматско ажурирање на приказот


Please support us!