Ажурирај

This command refreshes the formula in the document window.

Промени во Команди Прозорот е автоматски освежен ако Автоматски освежување на прегледот е активиран.

За да пристапите до оваа наредба...

Одберете Поглед - Ажурирај

F9 копчето

Кликнете на Алатникот

Icon Update

Ажурирај


Please support us!