Измена на редоследот на слајдови

Направете едно од следново:

tip

За привремено отстранување на слајд од вашата презентација, одете на Подредувач на слајдови, десен клик на слајдот, и потоа изберете Покажи/скриј слајд. Името на скриениот слајд станува сив. За покажување на слајдот, десен клик на слајдот, и потоа изберете Покажи/скриј слајд.


Please support us!