Покажи/Скриј слајд

Го крие избраниот слајд така што не се прикажува за време на проекцијата на слајдовите.

The number of a hidden slide is crossed out. To show a hidden slide, choose Slide Show - Show/Hide Slide again.

Icon Hide Slide

Покажи/скриј слајд

Please support us!