Промени редослед

Reverses the stacking order of the selected objects.

За да пристапите до оваа наредба...

Choose Shape - Arrange - Reverse (LibreOffice Draw only)

Отворете го менито со контекст за избраниот објект и изберете Намести - Обратно

Отворете го алатникот за местење на лентата за цртање и кликнете:

Икона

Обратно


You can select this function only if at least two drawing elements are selected together.

Please support us!