Export

Ја изнесува вашата презентација или цртеж и ги поставува опциите за изнесување.

За да пристапите до оваа наредба...

Choose File - Export.


Следните формати на датотеки Ви овозможуваат дополнителни опции при износ откако ќе кликнете на Зачувај:

c, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM, PGM.

Please support us!