Distribute Rows Evenly

Adjusts the height of the selected rows to match the height of the tallest row in the selection.

За да пристапите до оваа наредба...

Отворете го алатникот Оптимизирај од лентата Табела, кликнете

Икона

Distribute Rows Evenly


Please support us!