Контекстно мени на веб-страници во режим Само за читање

Отвора дијалог каде што можете да ја зачувата избраната графика.

Ја копира врската над која е покажувачот на глушецот во таблата со исечоци.

Ја копира избраната графика во таблата со исечоци.

Ако сте го исклучиле прикажувањето на графика, изберете ја наредбата Вчитај графика за да ја направите видлива.

Поставува целата графика во документот да биде невидлива.

Ви овозможува да ја зачувате подлогата на веб-страница.

Please support us!