За да пристапите до оваа наредба...

Open file with example:

Икона

Боја на фонт

Икона

Проред: 1

Икона

Проред: 1,5

Икона

Проред: 2

Икона

Горен индекс

Икона

Долен индекс

Икона

Стил на линија

Икона

Боја на линија

Икона

Ширина на линија

Икона

Стил / пополнување на област

Икона

Порамни кон горе

Икона

Порамни кон долу

Икона

Порамни централно вертикално

Икона

Примени

Икона

Откажи

Икона

Едно ниво нагоре

Икона

Креирај нова папка

Икона

Едно ниво нагоре

Икона

Create New Folder

Икона

Оди на претходната белешка

Икона

Оди на следната белешка

Икона

Отвори датотека

Икона

Зачувај како

Икона

Изнеси директно како PDF

Please support us!