Напреден филтер

Defines an advanced filter.

За да пристапите до оваа наредба...

Choose Data - More Filters - Advanced Filter... .


Applying Filters

Read filter criteria from

Select the named range, or enter the cell range that contains the filter criteria that you want to use.

Собери / Максимизирај

Click the Shrink icon to reduce the dialog to the size of the input field. It is then easier to mark the required reference in the sheet. The icons then automatically convert to the Maximize icon. Click it to restore the dialog to its original size.

Дијалогот е автоматски минимизиран кога кликате врз листот со глушецот. Штом го отпуштите копчето на глушецот, дијалогот е обновен и опсегот на референците определен со глушецот е обележан со сина рамка во документот.

Icon

Собери

Icon

Максимизирај

More

Shows additional filter options.

Please support us!