Nyomtatási kép

A Nyomtatási kép eszköztár akkor jelenik meg, amikor az aktuális dokumentumot nyomtatásikép-módban tekinti meg.

Előző oldal

A dokumentum előző oldalára ugrik vissza. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Előző oldal

Előző oldal

Következő oldal

A dokumentum következő oldalára ugrik. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Következő oldal

Következő oldal

A dokumentum első oldalára ugrik. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Első oldal

A dokumentum utolsó oldalára ugrik. Ez a funkció csak akkor aktív, ha a Nyomtatási kép parancsot választja ki a Fájl menüből.

Utolsó oldal

Kétoldalas előnézet

Két oldalt jelenít meg a Nyomtatási képen. A páratlan számok mindig a jobb oldalon jelennek meg, a párosak pedig a bal oldalon.

Icon Two Pages Preview

Kétoldalas előnézet

Megadja a képernyőn megjelenítendő oldalak számát. Az ikon melletti nyílra kattintva megjelenik egy rács, amelynek segítségével kiválaszthatja, hány sornyi és oszlopnyi oldal jelenjen meg előnézetben.

Ikon

Többoldalas előnézet

Könyvnézet

Select to display the first page on the right side in the print preview. If not selected, the first page is displayed on the left side of the preview.

könyvnézet ikonja

Könyvnézet

Nagyítás

A nagyításfunkció segítségével a dokumentum részletei közelebbről vizsgálhatók.

Kicsinyítés

A kicsinyítésfunkció segítségével a dokumentumból többet láthat kisebb méretben.

Nagyítás

Meghatározza a nyomtatási kép nagyítási/kicsinyítési arányát.

Teljes képernyő

Shows or hides the menus and toolbars in Writer or Calc. To exit the full screen mode, click the Full Screen button or press the Esc key.

Icon

Teljes képernyő (Nyomtatási képben)

Támogasson minket!