Menük

A következő szakasz felsorolja a menükhöz és párbeszédablakokhoz tartozó súgótémaköröket.

Jegyzet ikon

A menüparancsok használatához jelölje ki az ablakot, amelyben a megfelelő dokumentum található. Hasonlóképpen ha egy objektumhoz kapcsolódó menüparancsot akar aktiválni, jelölje ki a megfelelő objektumot a dokumentumon belül.


Figyelmeztetés ikon

A menük helyzetfüggők. Ez azt jelenti, hogy azok a menüelemek jelennek meg, amelyek alkalmazhatóak az aktuális feladat kivitelezésében. Ha a kurzor egy szövegen áll, minden olyan menüelem használható, amely a szöveg szerkesztésével kapcsolatos. Ha képeket jelöl ki egy dokumentumban, minden olyan menüparancs elérhető lesz, amely képek szerkesztéséhez kellhet.


Fájl

These commands apply to the current document, create a document, open an existing document, or close the application.

Szerkesztés

Ez a menü az aktuális dokumentum tartalmának szerkesztésére vonatkozó parancsokat tartalmazza.

Nézet

This menu contains commands to control the on-screen display of the document, change the user interface and access the sidebar panels.

Beszúrás

The Insert menu contains commands for inserting new elements in your document. This includes images, media, charts, objects from other applications, hyperlinks, comments, symbols, footnotes, and sections.

Formátum

A dokumentum elrendezésének és tartalmának formázására szolgáló parancsokat tartalmaz.

Styles

Table

Egy szöveges dokumentum táblázatára és annak elemeire vonatkozó összes beszúrási, szerkesztési és törlési parancsot jeleníti meg.

Űrlap

Contains commands for activate form design mode, enable/disable control wizards and insert form controls in your document.

Tools

Ablak

A dokumentumablakok kezeléséhez és megjelenítéséhez szükséges parancsokat tartalmazza.

Help

A Súgó menü segítségével indítható a LibreOffice súgója.

Támogasson minket!