Dokumentum újrarendezése a Navigátorral

You can move headings and subordinate text up and down in a document text by using the Navigator. You can also promote and demote heading levels. To use this feature, format the headings in your document with one of the predefined heading paragraph styles. To use a custom paragraph style for a heading, choose Tools - Chapter Numbering, select the style in the Paragraph Style box, and then double-click a number in the Levels list.

tip

Egy dokumentumban a szövegkurzor egy címsorhoz való gyors mozgatásához kattintson a címsorra duplán a Navigátor listájában.


A Navigátor dokkolásához húzza a fejlécet a munkaterület széléhez. A Navigátor dokkolásának feloldásához kattintson duplán a keretére, miközben nyomva tartja a billentyűt.

Egy címsor felfelé vagy lefelé történő áthelyezéséhez a dokumentumban:

warning

Győződjön meg, hogy a vázlatszintek megjelennek a Navigátorban. Alapértelmezésben minden szint megjelenik. A megjelenített vázlatszintek módosításához lásd az alábbi lépéseket.


  1. On the Standard Bar, click the Navigator icon Icon navigator to open the Navigator.

  2. On the Navigator, click the Content View icon Icon content view.

  3. Tegye az alábbiak közül az egyiket:

  1. Húzzon egy címsort egy új helyre a Navigátor listájában.

  2. Click a heading in the Navigator list, and then click the Promote Chapter Icon promote or Demote Chapter icon Icon demote.

note

Ha a címsort a hozzá tartozó szöveg nélkül szeretné mozgatni, húzás közben tartsa lenyomva a billentyűt, vagy kattintson a Fejezet előléptetése vagy a Fejezet lefokozása ikonra.


Címsor előléptetéséhez vagy lefokozásához

  1. Jelöle ki a címsort a Navigátor listában.

  2. Click the Promote Level Icon promote level or Demote Level icon Icon demote level.

A megjelenített vázlatszintek számának módosításához

Click the Heading Levels Shown icon Icon heading levels, and then select a number from the list.

Támogasson minket!