Bejegyzések (irodalomjegyzék)

Adja meg az irodalomjegyzék bejegyzéseinek formátumát.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Beszúrás - Tartalomjegyzék és tárgymutató - Tartalomjegyzék, tárgymutató vagy irodalomjegyzék - Bejegyzések fület (ha az Irodalomjegyzék a kiválasztott típus).


Típus

A megjelenített típusok a különböző irodalmi forrásoktól függenek.

Szerkezet és formázás

A Szerkezet sor határozza meg egy jegyzékbejegyzés felépítését. Egy bejegyzés megjelenésének módosításához kódokat vagy szöveget írhat be e sor üres mezőibe. Alternatív megoldásként kattintson egy üres mezőre vagy egy kódra, majd kattintson egy kódgombra.

Tabulátor (T)

Egy tabulátort szúr be. Ha a tabulátorhoz kezdőpontokat szeretne hozzáadni, akkor válasszon egy karaktert a Kitöltő karakter mezőben. A tabulátor helyének módosításához adjon meg egy értéket a Tabulátorpozíció mezőben, vagy jelölje be a Jobbra igazítás jelölőnégyzetet.

Típus

Felsorolja a rendelkezésre álló irodalomjegyzék-bejegyzéseket. Ha egy bejegyzést hozzá akar adni a Szerkezet sorhoz, kattintson a bejegyzésre, kattintson egy üres mezőre a Szerkezet soron, majd kattintson a Beszúrás gombra. Új bejegyzések felvételéhez használja az Irodalomjegyzék-bejegyzés megadása párbeszédablakot.

Beszúrás

Hozzáadja a kijelölt irodalomjegyzék-bejegyzés hivatkozási kódját a Szerkezet sorhoz. Válasszon egy bejegyzést a listában, kattintson egy üres mezőre, majd erre a gombra.

Eltávolítás

Eltávolítja a kijelölt hivatkozáskódot a Szerkezet sorból.

Összes

Alkalmazza az aktuális beállításokat minden szintre a párbeszédablak bezárása nélkül.

Karakterstílus

Specify a character style for the selected icon in the Structure.

Szerkesztés

Megnyit egy párbeszédablakot, amelyen a kijelölt karakterstílust lehet szerkeszteni.

Rendezési szempont

Adja meg az irodalomjegyzék bejegyzéseinek rendezési beállításait.

Dokumentumpozíció

Az irodalomjegyzék-bejegyzéseket a dokumentum rájuk mutató hivatkozásainak a sorrendje szerint rendezi. Válassza ezt a beállítást, ha automatikusan számozott hivatkozásokat szeretne használni.

Tartalom

Az irodalomjegyzék-bejegyzéseket a megadott Rendezési kulcsok, például szerző vagy kiadás éve szerint rendezi.

Rendezési kulcs

1, 2 vagy 3

Válassza ki azt a bejegyzést, amely alapján rendezni szeretné az irodalomjegyzék-bejegyzéseket. Ez a lehetőség csak akkor elérhető, ha kiválasztja a Tartalom rádiógombot a Rendezési szempont területen.

AZ

Az irodalomjegyzék bejegyzéseit növekvő betűrend szerint rendezi.

ZA

Az irodalomjegyzék bejegyzéseit csökkenő betűrend szerint rendezi.

Támogasson minket!