Jegyzék

A következő lehetőségek akkor érhetők el, ha a jegyzék típusaként az Irodalomjegyzék értéket adja meg.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Beszúrás - Tartalomjegyzék és tárgymutató - Tartalomjegyzék, tárgymutató vagy irodalomjegyzék - Típus fület (ha az Irodalomjegyzék a kiválasztott típus).


Típus és Cím

Adja meg a jegyzék típusát és címét.

Cím

Adjon meg egy címet a kijelölt jegyzék számára.

Típus

Select the type of index that you want to insert or edit. The options available on this tab depend on the index type that you select. If the cursor is in an index when you choose the Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography, you can then edit that index.

Csak automatikusan frissíthető

Megvédi a jegyzék tartalmát a módosítástól. A kézzel elvégzett módosítások elvesznek, ha a jegyzéket frissíti. Ha engedélyezni szeretné, hogy a kurzorral védett területen is át lehessen menni, válassza - LibreOffice Writer - Formázási segédletek párbeszédablakot, majd jelölje be a Kurzor engedélyezése négyzetet a Védett területek szakaszban.

Bejegyzések formázása

Számbejegyzések

Automatikusan sorszámozza az irodalomjegyzék-bejegyzéseket. A számozás rendezési beállításainak megadásához kattintson a Bejegyzések fülre.

Zárójelek

Select the brackets used to enclose bibliography entries.

Rendezés

Beállítja a jegyzékbejegyzések rendezéséhez szükséges lehetőségeket.

Nyelv

Válassza ki a tárgymutató-bejegyzések rendezéséhez használni kívánt nyelvi szabályokat.

Kulcs típusa

Ha a számokat érték szerint akarja sorba rendezni (például 1, 2, 12 stb.), válassza a numerikus lehetőséget. Ha a számokat karakterkód szerint kívánja sorba rendezni (például 1, 12, 2 stb.), válassza az alfanumerikus lehetőséget.

Támogasson minket!