Szakaszok szerkesztése

Megváltoztatja a dokumentumban definiált szakaszok tulajdonságait. Egy szakasz beszúrásához jelöljön ki egy szövegrészt, vagy kattintson a dokumentum egy pontjára, majd válassza a Beszúrás - Szakasz lehetőséget.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Formátum - Szakaszok lehetőséget.


A Szakaszok szerkesztése párbeszédablak hasonlít a Beszúrás - Szakasz párbeszédablakra, és az alábbi kiegészítő lehetőségeket tartalmazza:

Szakasz

Írja be a szerkesztendő szakasz nevét, vagy kattintson egy névre a Szakaszok listában. Ha a kurzor éppen egy szakaszon helyezkedik el, akkor a szakasz neve megjelenik a dokumentum alján levő állapotsor jobb oldalán.

A listában a szakasz neve melletti lakat ikon a szakasz írásvédett állapotát jelzi. A zárt lakat írásvédettséget, a nyitott ennek ellenkezőjét jelöli. Ehhez hasonlóan a szemüveg ikon a látható szakaszokat jelöli.

Beállítások

Megnyitja a Beállítások párbeszédablakot, amelyen módosíthatja a kijelölt szakaszban az oszlopok elrendezését, a hátteret, a lábjegyzetek és a végjegyzetek viselkedését. Ha a szakasz jelszóval védett, akkor először be kell gépelnie a jelszót.

Eltávolítás

Eltávolítja a kijelölt szakaszt a dokumentumból, és beszúrja a szakasz tartalmát a dokumentumba.

Támogasson minket!